Aankondiging keukentafelsessie #10: In gesprek met jonge ambtenaren over hun ideale overheid

In deze tiende en laatste keukentafelsessie praten jonge ambtenaren met Arre Zuurmond én met een aantal ‘gevestigde’ bestuurders.

De jonge ambtenaren zijn aan zet in deze keukentafelsessie. Zij zijn tenslotte de dragers van de overheid van morgen. Hoe moet de overheid van 2040 er volgens hen uitzien? Wat voor beeld hadden zij van de overheid bij de start van hun carrière? Welke idealen hadden ze hierbij? Tegen wat voor zaken lopen zij aan die dat ideaal in de weg staan? En wat moet er gebeuren om die stip op de horizon te bereiken? In deze tiende en laatste keukentafelsessie praten zij hierover met Arre Zuurmond én met een aantal ‘gevestigde’ bestuurders; verandering hoeft immers niet te wachten tot 2040.

Deze tiende en laatste keukentafelsessie vindt plaats tijdens het iBestuur Congres 2023 en wordt live uitgezonden vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

Meld u aan en discussieer mee over de problemen en de oplossingen

Tijdens de sessie kunt u meepraten: onze moderatoren leggen via de chat vragen voor en brengen uw commentaar in het tafelgesprek. Ook maken we gebruik van de Mentimeter. De regeringscommissaris formuleert een aantal discussiepunten waarop u kunt reageren. U kunt dan via de chat meepraten over oplossingen. Ook kunt u tijdens uw aanmeling een onderwerp indienen dat u graag besproken wilt zien tijdens de keukentafelsessie.

Meer informatie over deze keukentafelsessie vindt u op de website van de regeringscommissaris Informatiehuishouding www.rcihh.nl.

Aanmelden voor deze keukentafelsessie kan via de website van het iBestuur Congres.

 

Ga naar de inhoud